Access Control as a Service

Bevaka och reagera på händelser

“Triggers” definierar intressanta händelser

Genom att definiera “triggers” kan man bevaka specifika händelser för att också kunna reagera på dessa. Händelser kan till exempel vara:

 • list image

  Dörrlarm: dörr uppbruten eller dörr lämnad öppen
 • list image

  Att någon öppnar en dörr på distans under en viss tid på dygnet eller veckan
 • list image

  Att en utrustning går offline eller kommer tillbaka online

Skicka notifieringar och utför kommandon

När en villkoren för en trigger uppfylls kan systemet skicka en notifiering om detta via mejl, SMS, eller direkt till ett annat system, till exempel ett larmsystem, via ett HTTP anrop.
 
Utöver att skicka notifieringar kan systemet reagera på en trigger genom att utföra ett eller flera kommandon. Detta kan till exempel vara att aktivera en IO-port på hårdvaran eller ändra inställningarna för en eller flera dörrar.

Trigga från kortläsare eller mobilapp

Det går att skicka notifieringar eller utföra kommandon genom att en användare slår en speciell kod på en kortläsare. Till exempel:

 • Slå *511 för att aktivera aktivera nattlåsning och inbrottslarm
 • Slå *512 för att ta bort nattlåsning och inbrottslarm
 • Slå *611 för att ställa upp en dörr
 • Slå *612 för att ta bort uppställningen och låta dörren återgå till schemastyrd låsning
 • Slå *999 för trygghetslarm och påkalla uppmärksamhet

På samma sätt går det att trigga notifieringar och kommandon från Telcreds mobilapp.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Telcred image

Bevaka och reagera på händelser

Reagera på händelser i systemet genom att skicka en notifiering eller utföra ett kommando. Till exempel kan det vara användbart att få ett mail om en dörr tappar uppkopplingen eller någon fjärröppnar en dörr på natten.

Telcred image

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Telcred image

Enkel access för tillfälliga besökare

Skicka enkelt tidsbegränsade koder eller webblänkar för att låta tillfälliga besökare släppa in sig själva. Inget behov för besökaren att installera en app eller skapa ett konto.

Telcred image

Fjärrstyr dina dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Telcred image

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Telcred image

Konfigurering och underhåll på distans

Sköt all konfigurering och underhåll på distans och undvik onödiga körningar.

Telcred image

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Telcred image

Rollbaserad behörighetshantering

Behörigheter för ett större antal användare administreras enkelt med olika roller. En användare kan ha flera olika roller.

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com