Access Control as a Service

Komplett hantering av dörrmiljöer

Anslutning av kortläsare via öppna protokollet OSDP

Hårdvaran från Axis Communications stöder anslutning av kortläsare via den öppna standarden Open Supervised Device Protocol (OSDP).

 

Med OSDP blir kunden inte låst till ett fabrikat av kortläsare utan kan välja bland många olika och också använda kortläsare av olika fabrikat i en och samma installation.

 

Exempel på fabrikat av kortläsare som stöder OSDP är HID, Assa Abloy, Idesco, Cidron och STid.

Telcred image

Dörrlarm i realtid

Systemet genererar larm vid uppbruten dörr eller dörr lämnad öppen. Vad som ska hända vid larm är konfigurerbart och kan till exempel vara att skicka ett mejl, anropa ett externt larmhanteringssystem, eller leverera en slutning in i en lokal larmpanel via en IO-port.

  • list image

    Bli informerad om en dörr lämnas öppen

Individuell schemastyrd låsning

Ett schema kan anges för varje individuell dörr som anger när den skall vara daglåst, nattlåst, eller olåst. Låsning enligt schema kan ändras tillfälligt, till exempel för att ställa upp en låst dörr under några timmar. Om schema för låsstyrning ändras synkas alla dörrar som påverkas automatiskt inom några minuter.

Telcred image

Öppnaknapp/
armbågskontakt

Telcred image

Öppnaknapp, armbågskontakt, eller dörradar kopplas in i hårdvaran och ger direkt godkänd passage vid aktivering.

Integration med dörrautomatik

Många dörrautomatiker kräver att passersystemet stänger av låsutgången även om dörren fortfarande är öppen. Systemet medger att detta sker efter ett konfigurerbart antal sekunder.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Telcred image

Bevaka och reagera på händelser

Reagera på händelser i systemet genom att skicka en notifiering eller utföra ett kommando. Till exempel kan det vara användbart att få ett mail om en dörr tappar uppkopplingen eller någon fjärröppnar en dörr på natten.

Telcred image

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Telcred image

Enkel access för tillfälliga besökare

Skicka enkelt tidsbegränsade koder eller webblänkar för att låta tillfälliga besökare släppa in sig själva. Inget behov för besökaren att installera en app eller skapa ett konto.

Telcred image

Fjärrstyr dina dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Telcred image

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Telcred image

Konfigurering och underhåll på distans

Sköt all konfigurering och underhåll på distans och undvik onödiga körningar.

Telcred image

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Telcred image

Rollbaserad behörighetshantering

Behörigheter för ett större antal användare administreras enkelt med olika roller. En användare kan ha flera olika roller.

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com