Telcred

Om oss

Vår vision är smartare och säkrare byggnader. Genom att erbjuda kunderna en passagelösning som är flexibel, säker, lätt att integrera och enkel att använda möjliggör vi ett effektivare utnyttjande av kundernas fastigheter och ökar värdet av dem.

Vi vill också vara en drivande part i säkerhetsbranschens omställning från stängda och isolerade system till uppkopplade och integrerade lösningar och därigenom ändra förutsättningarna för hur fastigheter förvaltas.
 
Vi jobbar långsiktigt i täta samarbeten med kunder och partners för att leverera lösningar som anpassas efter förändrade krav och skapar värde över tid. Våra kunder hittas i Europa och Nordamerika och spänner från bibliotek i Kentucky till stora svenska fastighetsbolag och livsmedelskedjor.
 
Bolaget grundades 2009 som en spin-off från SICS, Swedish Institute of Computer Science, och är baserat i Stockholm. Bland de större aktieägarna återfinns grundare, affärsänglar, samt investmentbolaget Klint Ventures.

Börja med en dörr – Kontakta oss

Det bästa sättet att lära känna vår lösning är att installera den på en dörr i din egen fastighet. Vi tillhandahåller kostnadsfritt ett användarkonto och en introduktion till administrationsgränssnittet.

Mejladress

info@telcred.com