Access Control as a Service

Så fungerar Telcred

Telcred image
MOLNTJÄNST
Koppla dina dörrar till molnet

Med Telcred kontrollerar du alla dina dörrar i realtid. Du får information från dina dörrar oavsett var du eller dörrarna befinner sig. Det är möjligt tack vare att varje dörr kopplas direkt till Telcreds molntjänst. Allt fungerar lika enkelt oavsett om du har 100 byggnader med en dörr, eller en byggnad med 100 dörrar.

Telcred image

Smarta dörrboxar

Dina dörrar kopplas till molnet via en smart dörrbox. Molntjänsten håller dörrboxen uppdaterad med behörigheter och konfigurationer som lagras lokalt. Dörrboxen skickar händelseloggar till molnet.

Telcred image

Gör allt på distans

Med Telcred finns det i princip aldrig någon anledning att åka ut till en byggnad för att göra något med passersystemet. Med Telcred kan du hantera allt online.

 • list image

  Fjärrstyra dörrar
  Ge access till någon som behöver komma in, ställ upp dörren i olåst läge, eller låt dörren återgå till sitt låsschema efter att ha varit uppställd.
 • list image

  Ändra inställningar
  Ändra när dörrar ska vara låsta eller olåsta, hur lång tid dörren ska vara öppen vid godkänd access, eller efter hur lång tid det ska gå ett larm om “dörr lämnad öppen”.
 • list image

  Uppdatera firmware
  Att hålla sin tekniska utrustnings firmware uppdaterad är viktigt ur perspektivet cybersäkerhet. Med Telcred går detta lätt att göra på distans.

Lätt att integrera med andra system

Telcred erbjuder ett modernt och väldokumenterat REST API som de flesta utvecklare är bekväma med. Det är också enklare att integrera en molntjänst som Telcred än lokala system.

ÖPPEN ARKITEKTUR

Ett öppet system

Telcreds molntjänst fungerar ihop med hårdvara från Axis Communications, som till skillnad från de flesta andra produkter på marknaden är öppen i den meningen att den fungerar ihop med komponenter och mjukvaror från andra leverantörer. Det är åt detta håll som marknaden för passersystem är på väg. Telcred bidrar aktivt till denna utveckling.

Telcred image
Telcred image

Best-of-breed

I ett öppet system blir du inte låst till en leverantör. Istället kan du kombinera hård- och mjukvara från olika leverantörer för att möta dina behov på bästa sätt, vilket kallas för ”best of breed”. Du väljer de komponenter som passar dig och dina behov bäst. Inom IT är detta en självklarhet och snart också inom passersystem.

Telcred image

Framtidssäkert

Ett öppet system ger dig mer än valfrihet. Du får även chansen att anpassa och bygga ut ditt system över tid, utan att vara låst till en enda leverantör. Med andra ord är du trygg inför framtiden.

Robust och cybersäkert

Telcred image

Fungerar trots nätbortfall

Din dörrmiljö är säker mot uppkopplingsproblem, eftersom behörigheter och scheman lagras lokalt på varje dörrbox. Dessutom kan din dörrmiljö skyddas mot strömavbrott med batteribackup.

Telcred image

Cybersäkerhet i världsklass

Axis Communications är världsledande inom IP-uppkopplade säkerhetsprodukter. När säkerhetsbrister upptäcks kommer de snabbt ut med uppdaterad firmware. Denna är sedan enkel att installera med Telcreds cloud-tjänst.

Enkelt att komma igång och att skala upp

 • list image

  Lätt att installera
  Telcreds lösning är lätt att installera. Installatören behöver ingen särskild kompetens för att hantera hårdvaran. Vi kan också leverera hårdvaran konfigurerad och klar. Allt du behöver göra är att skruva upp och sätta i sladden. Plug and play för din dörrmiljö.
 • list image

  Effektiv driftsättning
  Vid stora installationer kan Telcred konfigurera hårdvara, användare och kort-ID åt dig. När installationen börjar är allting redan uppsatt i systemet. Det sparar tid för både driftsättning och tester.
Telcred image
SMARTARE OCH SÄKRARE BYGGNADER

Resultatet blir grunden för en digitaliserad fastighet

Med Telcred får kunden en passagelösning där underhåll och administration kan utföras på distans. Ett modernt API gör det enkelt att integrera med andra system och den öppna hårdvaran garanterar att systemet kan anpassas och utökas över tid.

Telcred image

Utveckla din fastighet

Som fastighetsägare är det enklare att utveckla nya, smarta funktioner med Telcred. Spara tid och kostnader med öppen, modern teknik där funktionalitet och data är tillgängligt via API:er.

Telcred image

Få nya intäktsmöjligheter

Med Telcred kan du som fastighetsägare enkelt erbjuda dina hyresgäster “Passersystem som tjänst”. Då skapar du nya intäkter och höjer servicegraden. Du förbättrar också förutsättningarna för en hög beläggningsgrad genom att snabbt göra ytor tillgängliga.

Telcred image

Lägre kostnader

Ett molnbaserat system ger dig större nytta, mer kontroll, samt bättre säkerhet och effektivitet. En mer kostnadseffektiv lösning än traditionella system. Dessutom är den initiala investeringskostnaden oftast lägre.

Telcred image

Minskat klimatavtryck

Med Telcred kan såväl administration som underhåll göras på distans och därmed kan kan många körningar undvikas och verksamhetens klimatavtryck minskas.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Fjärrstyrning av dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Öppna dörren hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Telcred image

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Telcred image

Hospitality

Telcred erbjuder ett robust system för både gäster och personal. Personal kan öppna med kort eller tagg och gäster kan få friktionsfri access via kod, mobil, eller webblänk.

Telcred image

Infrastruktur

Telcred erbjuder en smidig lösning för access till teknikrum i fastigheter, som många olika entreprenörer behöver besöka i samband med underhåll och uppgraderingar.

Telcred image

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Telcred image

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Telcred image

OEM / White-label

Allt fler säkerhetsföretag vill kunna erbjuda sina kunder en lösning där teknik, administration och åtgärd paketeras och erbjuds som en helhetstjänst för en månadskostnad under eget varumärke. Telcred, med hårdvara från Axis Communications, passar utmärkt för detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com