Access Control as a Service

Enkel access för tillfälliga besökare

Tidsbegränsade webblänkar

En webblänk kan enkelt skickas i ett vanligt mail och kräver inte att mottagaren laddar ner en app eller skapar ett konto. När man klickar på länken kommer man till en sida med en knapp för varje dörr som man har rätt att öppna. Knapparna är bara tillgängliga under den tidsperiod som administratören har bestämt, vilket kan vara allt från några minuter till flera månader.

 
Då alla som har tillgång till länken kan öppna dörrarna är säkerhetsnivån för denna lösning inte jättehög, den går att jämföra med QR-koder, men i många sammanhang är detta ändå fullt tillräckligt.

Tidsbegränsade
koder

Det är lätt att skapa en kod som gäller för en eller flera dörrar under en period. Koden kan sedan skickas till en besökare via till exempel mejl eller SMS. Besökaren slår in koden på kortläsaren och släpper in sig själv. När tidsperioden gått ut slutar koden att fungera.

Tidsbegränsade kort eller nyckelbrickor

För besökare som behöver tillfällig access under en längre tid kan det vara lämpligt att dela ut ett kort eller nyckelbricka. Med Telcred är det enkelt att sätta tidsbegränsning, till exempel varje tisdag kl 15-18, direkt på ett kort eller nyckelbricka utan att behöva registrera en användare eller tilldela roller till användaren. I loggen syns i stället kortets eller brickans namn.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Telcred image

Bevaka och reagera på händelser

Reagera på händelser i systemet genom att skicka en notifiering eller utföra ett kommando. Till exempel kan det vara användbart att få ett mail om en dörr tappar uppkopplingen eller någon fjärröppnar en dörr på natten.

Telcred image

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Telcred image

Enkel access för tillfälliga besökare

Skicka enkelt tidsbegränsade koder eller webblänkar för att låta tillfälliga besökare släppa in sig själva. Inget behov för besökaren att installera en app eller skapa ett konto.

Telcred image

Fjärrstyr dina dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Telcred image

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Telcred image

Konfigurering och underhåll på distans

Sköt all konfigurering och underhåll på distans och undvik onödiga körningar.

Telcred image

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Telcred image

Rollbaserad behörighetshantering

Behörigheter för ett större antal användare administreras enkelt med olika roller. En användare kan ha flera olika roller.

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com