Access Control as a Service

Hospitality

Telcred image

En lösning för både personal och gäster

Telcred erbjuder en lösning som gör det möjligt att koppla upp alla dörrar i hotellet, vandrarhemmet eller stugbyn. All teknik och alla dörrar hanteras på distans. Personal kan öppna med kort eller nyckelbricka och gäster kan öppna med en egen unik kod utan att behöva ladda ner en app eller skapa ett konto – perfekt för obemannade anläggningar!

Robust och cybersäker hårdvara

Telcreds huvudsakliga hårdvarupartner är det svenska företaget Axis Communications som är världsledande på IP-uppkopplade säkerhetsprodukter. Axis är kända för sina driftsäkra produkter och tar mycket seriöst på cybersäkerhet. Till exempel är Axis en så kallad “CVE-numbering authority” och kommer snabbt ut med uppdaterad firmware när säkerhetsluckor upptäcks. Med Telcred är det sedan enkelt att uppdatera firmware på distans.

Lätt att integrera

Telcred erbjuder ett modernt, öppet och väldokumenterat API för externa integrationer. Vi strävar efter att tillgängliggöra all funktionalitet och all data via API. Det faktum att Telcred är en molntjänst underlättar också externa integrationer jämfört med så kallade “on-premise”-system.

Minska klimatpåverkan

Med Telcred kan administration och underhåll utföras på distans; släpp in någon, ställ upp en dörr, eller uppdatera hårdvarans firmware. Därmed kan många körningar undvikas och verksamhetens klimatavtryck minskas.

  • list image

    Bra för klimatet
  • list image

    Resurseffektivt
Telcred image
Telcred image

Administration och underhåll på distans

Att ändra inställningar för dörrarna och utföra underhåll, till exempel uppgradera firmware, sköts enkelt på distans.

Effektiv installation och driftsättning

Telcred kan leverera hårdvaran från Axis Communications konfigurerad, testad och redo att installera. Själva uppkopplingen till Telcred-tjänsten sker genom att hårdvaran “ringer hem”. Oftast innebär detta att man inte behöver ändra något i sin brandvägg eller router – det blir i stället “plug and play”. När hårdvaran är uppkopplad kan ytterligare tester och eventuella justeringar av konfiguration enkelt göras på distans. Mer omfattande konfigurering och driftsättning kan effektivt läsas in i systemet via fil.

Telcred image

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Telcred image

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Telcred image

Hospitality

Telcred erbjuder ett robust system för både gäster och personal. Personal kan öppna med kort eller tagg och gäster kan få friktionsfri access via kod, mobil, eller webblänk.

Telcred image

Infrastruktur

Telcred erbjuder en smidig lösning för access till teknikrum i fastigheter, som många olika entreprenörer behöver besöka i samband med underhåll och uppgraderingar.

Telcred image

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Telcred image

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Telcred image

OEM / White-label

Allt fler säkerhetsföretag vill kunna erbjuda sina kunder en lösning där teknik, administration och åtgärd paketeras och erbjuds som en helhetstjänst för en månadskostnad under eget varumärke. Telcred, med hårdvara från Axis Communications, passar utmärkt för detta.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Fjärrstyrning av dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Öppna dörren hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com