Access Control as a Service

Konfigurering och underhåll på distans

Ändra låsschema för dörrar

Med Telcred kan man sätta ett låsschema för varje individuell dörr som anger när dörren skall vara daglåst, nattlåst eller olåst. Om administratören ändrar schema för en dörr synkas det nya schemat automatiskt ut till dörren. Om definitionen av schemat ändras uppdateras automatiskt alla dörrar som påverkas.

Ändra tidsinställningar
för dörrar

För varje dörr finns det några olika inställningar som till exempel anger hur många sekunder dörren skall vara olåst vid giltig passage innan den återgår till låst läge om ingen öppnar den. En annan inställning är hur många sekunder dörren kan vara öppen innan det blir larm om “Dörr lämnad öppen”. Om administratören ändrar någon av dessa inställningar uppdateras dörren automatiskt inom några sekunder.

Enkelt att ändra hårdvarukonfiguration för dörrar

Ibland behöver man ändra hårdvarukonfigurationen för en dörr, till exempel om man lägger till eller tar bort en magnetkontakt som känner av om dörren är öppen eller stängd. Med Telcred är det enkelt att göra detta i samma webbportal som alla andra inställningar hanteras i.

Uppdatera firmware

En av de viktigaste åtgärderna för att se till att ett system är cybersäkert är att hålla hårdvarans firmware uppdaterad. Axis Communications tar mycket allvarligt på cybersäkerhet och kommer regelbundet ut med nya firmware-versioner som täpper till eventuella säkerhetshål. Nya firmware-versioner brukar också innebära ny funktionalitet, bug-fixar och bättre prestanda. Man får helt enkelt en bättre produkt! Av alla dessa anledningar bör man se till att hårdvaran alltid kör senaste firmware-versionen. Med Telcred är det enkelt att uppdatera firmware på distans.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Telcred image

Bevaka och reagera på händelser

Reagera på händelser i systemet genom att skicka en notifiering eller utföra ett kommando. Till exempel kan det vara användbart att få ett mail om en dörr tappar uppkopplingen eller någon fjärröppnar en dörr på natten.

Telcred image

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Telcred image

Enkel access för tillfälliga besökare

Skicka enkelt tidsbegränsade koder eller webblänkar för att låta tillfälliga besökare släppa in sig själva. Inget behov för besökaren att installera en app eller skapa ett konto.

Telcred image

Fjärrstyr dina dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Telcred image

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Telcred image

Konfigurering och underhåll på distans

Sköt all konfigurering och underhåll på distans och undvik onödiga körningar.

Telcred image

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Telcred image

Rollbaserad behörighetshantering

Behörigheter för ett större antal användare administreras enkelt med olika roller. En användare kan ha flera olika roller.

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com