Access Control as a Service

Kommersiella fastigheter

Kommersiella fastigheter

Grunden för en digitaliserad fastighet

Ett uppkopplat, öppet och molnbaserat passersystem utgör grunden för en digitaliserad fastighet. Tillgång till realtidsdata och enkla integrationer möjliggör innovation och optimalt utnyttjande av resurser.

Telcred image
Öppet och molnbaserat

Ett öppet och molnbaserat system kan enkelt utökas och anpassas över tid, vilket ger en större nytta och en längre livslängd.

Telcred image
Tillgång till data

Analys och insikter om hur fastigheterna används kräver tillgång till data från de tekniska systemen. Med Telcred är all data tillgänglig via API.

Telcred image
Telcred image
Enkel integration

Kompletta och väldokumenterade API:er i kombination med en molntjänst möjliggör enkel integration av externa system — en förutsättning för automation och effektiva processer.

Telcred image
Resursoptimering

Möjligheten att snabbt konfigurera om system och omsätta ytor ger en högre servicegrad till hyresgästerna och ett bättre utnyttjande av fastighetens resurser.

Öppna system – framtidssäkert och kostnadseffektivt

Med öppna system finns möjligheten att anpassa och utöka lösningen över tid utan att bli inlåst till en leverantör. Ett uppkopplat system ger större nytta, mer kontroll, säkerhet och effektivitet, vilket i slutändan innebär en mer kostnadseffektiv lösning.

Telcred image

Mer kontroll

Telcred image

Ökad säkerhet

Telcred image

Ökad effektivitet

Telcred image

Kostnadseffektiv lösning

Telcred image

Passersystem som tjänst

Telcred möjliggör för fastighetsägaren att på ett effektivt sätt erbjuda “passersystem som tjänst” där hyresgästen kan administrera sina egna dörrar, användare och behörigheter utan att behöva upphandla ett eget passersystem. Ökad servicenivå för hyresgästen och nya intäktsmöjligheter för fastighetsägaren.

 • list image

  Ökad servicenivå för hyresgästen
 • list image

  Nya intäktsmöjligheter för fastighetsägaren

Cybersäkerhet

En av de viktigaste åtgärderna för att se till att ett system är cybersäkert är att hålla hårdvarans firmware uppdaterad. Axis Communications tar mycket allvarligt på cybersäkerhet och kommer regelbundet ut med nya firmware-versioner som täpper till eventuella säkerhetshål och med Telcred är det enkelt att uppdatera firmware på distans.

Klimat

Ett uppkopplat system där inställningar och underhåll kan göras på distans innebär mindre behov av att skicka ut personal och därmed mindre klimatpåverkan.

 • list image

  Bra för klimatet
 • list image

  Resurseffektivt
Telcred image

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Telcred image

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Telcred image

Hospitality

Telcred erbjuder ett robust system för både gäster och personal. Personal kan öppna med kort eller tagg och gäster kan få friktionsfri access via kod, mobil, eller webblänk.

Telcred image

Infrastruktur

Telcred erbjuder en smidig lösning för access till teknikrum i fastigheter, som många olika entreprenörer behöver besöka i samband med underhåll och uppgraderingar.

Telcred image

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Telcred image

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Telcred image

OEM / White-label

Allt fler säkerhetsföretag vill kunna erbjuda sina kunder en lösning där teknik, administration och åtgärd paketeras och erbjuds som en helhetstjänst för en månadskostnad under eget varumärke. Telcred, med hårdvara från Axis Communications, passar utmärkt för detta.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Fjärrstyrning av dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Öppna dörren hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com