Access Control as a Service

Flerbostadshus

Ett system för hela fastigheten

Telcred är en lösning för hela fastigheten där lägenheter, entréer, garageport och andra gemensamma dörrar kan ingå, och där både de boende och förvaltningen kan hantera access. I nyproduktion eller vid renoveringar där dörrar byts ut rekommenderar vi att inkludera lägenhetsdörrar utrustade med trådade motorlås i systemet.

Telcred image

Kontrollera
alla dörrar

Telcred image

Trygghet för
de boende

Telcred image

Smidigt för
förvaltningen

Telcred image

Framtidssäkra dina fastigheter

Mobilappen
Telcred Home

De boende kan själva administrera behörigheter via appen Telcred Home. I den kan man t.ex. tidsbegränsa nyckelbrickor, fjärröppna dörrar eller skapa tillfälliga koder för besökare.

Så fungerar Telcred Home

Lägenhetsdörrar med motorlås och kortläsare

Under 2023 kommer Telcred att lansera en lösning för lägenhetsdörrar med motorlås och kortläsare. Detta blir den säkraste, mest funktionsrika och driftsäkra lösningen på marknaden. Något för den kräsne!

  • list image

    Framtidens låslösning
Telcred image
Telcred image

Lägenhetsdörrar med dörrbladsläsare

Ett kostnadseffektivt alternativ som ändå ger möjlighet att fjärröppna dörren eller låta besökare släppa in sig själva med en tidsbegränsad webblänk.

  • list image

    Resurssmart lösning

Säker kortteknologi

Många system som säljs idag använder kort eller nyckelbrickor som är lätta att kopiera. Telcred rekommenderar alltid den öppna kortstandarden Mifare DESFire. Med denna teknik är korten omöjliga att klona.

Effektiv installation och driftsättning

Telcred kan leverera hårdvaran från Axis Communications konfigurerad, testad och redo att installera. Själva uppkopplingen till Telcred-tjänsten sker genom att hårdvaran “ringer hem”. Oftast innebär detta att man inte behöver ändra något i sin brandvägg eller router – det blir i stället “plug and play”. När hårdvaran är uppkopplad kan ytterligare tester och eventuella justeringar av konfiguration enkelt göras på distans. Mer omfattande konfigurering och driftsättning kan effektivt läsas in i systemet via fil.

Telcred image

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Telcred image

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Telcred image

Hospitality

Telcred erbjuder ett robust system för både gäster och personal. Personal kan öppna med kort eller tagg och gäster kan få friktionsfri access via kod, mobil, eller webblänk.

Telcred image

Infrastruktur

Telcred erbjuder en smidig lösning för access till teknikrum i fastigheter, som många olika entreprenörer behöver besöka i samband med underhåll och uppgraderingar.

Telcred image

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Telcred image

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Telcred image

OEM / White-label

Allt fler säkerhetsföretag vill kunna erbjuda sina kunder en lösning där teknik, administration och åtgärd paketeras och erbjuds som en helhetstjänst för en månadskostnad under eget varumärke. Telcred, med hårdvara från Axis Communications, passar utmärkt för detta.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Fjärrstyrning av dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Öppna dörren hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com