Access Control as a Service

Öppna dörrar hur du vill

På traditionellt sätt: kort och kod

Telcred stöder traditionella kort och nyckelbrickor, koder, samt kombinationen kort och kod. Givetvis går det att konfigurera behörigheter så att man till exempel öppnar med enbart kort på dagtid, men kort plus kod på kvällar och helger.

Telcred image

Öppna med kort

Telcred image

Öppna med nyckelbricka

Telcred image

Öppna med kod

Telcred image

Öppna med kort och kod

Mobilapp eller webblänk

Mobil access sker antingen via app eller webblänk. I båda fallen öppnas dörren via fjärrstyrning – alltså inte via Bluetooth eller NFC. Fördelen med detta är att man dels kan öppna på distans för någon annan och dels att det inte spelar någon roll vilken typ av kortläsare man har (vid enbart mobil access behövs inga kortläsare). Mobilappen är säkrare då man alltid vet vem det är som öppnat dörren, men webblänk kan vara väldigt praktiskt när kraven på säkerhet inte är lika stora.

Telcred image

Ansiktsigenkänning eller registreringsskylt

Via Telcreds API är det enkelt att ansluta nästan vilken utrustning som helst som identifierar någon som vill passera in genom en dörr eller port. Detta kan användas för till exempel ansiktsigenkänning eller Automatic License Plate Recognition (ALPR). För ansiktsigenkänning finns det en färdig integration med YOUNiQ från Precise Biometrics.

Funktioner

Telcred förbättras löpande. Vi skapar nya funktioner och uppgraderar befintliga funktioner efter vad våra kunder önskar. Du får direkt tillgång till uppgraderingar och nya funktioner när de släpps.

Telcred image

Bevaka och reagera på händelser

Reagera på händelser i systemet genom att skicka en notifiering eller utföra ett kommando. Till exempel kan det vara användbart att få ett mail om en dörr tappar uppkopplingen eller någon fjärröppnar en dörr på natten.

Telcred image

Delegerad administration

Låt hyresgäster sköta sina dörrar, användare och behörigheter själva i egna virtuella passersystem. Du blir av med administrationen och hyresgästen behöver inte vänta på behörigheter.

Telcred image

Enkel access för tillfälliga besökare

Skicka enkelt tidsbegränsade koder eller webblänkar för att låta tillfälliga besökare släppa in sig själva. Inget behov för besökaren att installera en app eller skapa ett konto.

Telcred image

Fjärrstyr dina dörrar

Lös oförutsedda problem genom att öppna vilken dörr du vill från mobilen.

Telcred image

Styr hela dörrmiljön

Kortläsare, magnetkontakt, öppnaknapp, dörrautomatik och schemastyrning av låsningen. Hantera allting enkelt med Telcred.

Telcred image

Konfigurering och underhåll på distans

Sköt all konfigurering och underhåll på distans och undvik onödiga körningar.

Telcred image

Enkla integrationer

Integrera Telcred med externa system, eller skapa skräddarsydda gränssnitt. All funktionalitet och data är tillgänglig via väldokumenterade API:er.

Telcred image

Rollbaserad behörighetshantering

Behörigheter för ett större antal användare administreras enkelt med olika roller. En användare kan ha flera olika roller.

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred fungerar enkelt med både traditionell identifiering som kort och kod, och modernare lösningar som mobilappar och webblänkar.

Tillämpningsområden

En öppen passagelösning som den från Telcred och Axis kan anpassas på många sätt. Vi har utvecklat färdiga koncept för olika tillämpningar och diskuterar gärna vad som skulle kunna passa för just er!

Kommersiella fastigheter

Gör passersystemet till en del av fastighetens infrastruktur och erbjud hyresgäster “passersystem som tjänst”. Hyresgästen slipper att upphandla ett passersystem och fastighetsägaren kan skapa nya intäktsflöden samtidigt som administrationen minskar.

Flerbostadshus

En lösning för hela fastigheten — både gemensamma dörrar och lägenhetsdörrar. De boende hanterar sina egna behörigheter via appen Telcred Home och porttelefon ersätts av fjärröppning via appen.

Obemannat

Företag som driver, eller vill lansera, en obemannad verksamhet behöver en passagelösning som är driftsäker och lätt att integrera. Telcred erbjuder detta.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com