Axis Communications & Telcred

Molnbaserat passersystem för smarta dörrboxar från Axis Communications

Telcred image

Smarta dörrboxar

Telcred Access Manager är ett modernt och öppet passersystem som ansluter varje dörrmiljö direkt till molnet genom “smarta dörrboxar” från Axis Communications.

Utmärkande funktioner

Telcred image

Styr allt på distans

Med Telcred ansluts varje dörr direkt till molnet och all administration och konfigurering kan skötas varifrån som helst. Öppna dörrar på distans för att släppa in besökare!

Telcred image

Öppna dörrar hur du vill

Telcred stöder traditionella kort, nyckelbrickor och koder, men också mobil access genom app eller webb-länk. Nummerplåtsigenkänning eller biometri stöds via API.

Telcred image

Lätt att integrera

Telcred har moderna och väldokumenterade APIer för externa integrationer. Välj mellan REST API eller webhooks.

Telcred image

Ett öppet system

Med hårdvara från Axis Communications och mjukvara från Telcred blir du inte inlåst till en enskild leverantör. Till och med Telcred kan bytas ut mot en annan mjukvaruleverantör.

Telcred image

Delegerad administration

Hyresgäster och andra grupper kan få sina egna virtuella passersystem där de hanterar sina egna användare och behörigheter. Kraftfulla funktioner gör det lätt att hantera överlåtelser. Ett bättre sätt att hantera behörigheter!

Telcred image

Robust och cybersäkert

Hårdvara från Axis Communications garanterar robust uppkoppling till molnet och en cybersäker lösning. Sårbarheter åtgärdas så fort de upptäcks och med Telcred är det lätt att uppdatera firmware på distans.

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll nedanstående uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Mejladress

info@telcred.com